Asbestikartoitusta tekevät yritykset Jyväskylässä

Pyydä tarjous asbesti- tai haitta-ainekartoituksesta useammalta alan asiantuntijalta samalla helpolla tarjouspyyntölomakkeella.

Asbestikartoitus ja haitta-ainetutkimus Jyväskylän alueella

On erittäin tärkeää, että asbestikartoituksen suorittaa asiantuntevin ja osaavin taho. Työn lopputuloksella on erittäin suuri merkitys rakennuksen tulevaisuuden kannalta sekä sen asukkaiden turvallisuuden takaamisen vuoksi. Kannattaakin siis perehtyä kunnolla ja käyttää riittävästi aikaa sopivimman asiantuntijayrityksen löytämiseen. Vertailemalla ja kyselemällä löytää varmasti sen parhaimman vaihtoehdon omiin tarkoituksiin!Me olemme tehneet tuon vertailutyön omalta osaltamme juuri Sinua varten. Suosittelemamme yritykset ovat kiistatta Suomen parhaimmistoa ja juuri sen vuoksi voit huoletta tilata palvelun ja luottaa yrityksen tarjoamaan lopputulokseen. Asbestiremonttisi tulee sujumaan erityisen hyvin ja huolettomasti, ja urakoitsijat voivat luottaa raportin tarjoamiin tietoihin.

Tiedätkö hyvän asbestikartoituksen tekijän?

Listamme parhaista asbestin kanssa työskentelevistä yrityksistä ei tule varmasti ikinä olemaan valmis! Siispä jos tiedät jonkun kovan luokan tekijän, vinkkaa siitä ihmeessä meille sähköpostiin. Haluamme laajentaa tarjontaamme niin, että Suomen jokaisesta kolkasta löytyy varmasti vastaus asbestikartoitusta tarvitsevan tahon ongelmiin! Suosittele siis tuttua yritystäsi meille, niin olemme yhteydessä tähän tekijään ja selvitämme, josko heistä olisi sopiva jatko huipulle tekijälistallemme!Jos olet itse yrittäjä, ja mielestäsi tuntuu, että olet paikkasi ansainnut listallamme, ole ihmeessä yhteydessä! Kovat tekijät ovat aina tervetulleita!
Kuva asbestista rakenteissa

Miksi asbestikartoituksen tekijällä on merkitystä?

Sinänsä kaikki asbestikartoitusta tekevät yritykset ovat todella laadukkaita ja varmasti asiantuntevia, mikäli ne ovat saaneet luvan suorittaa kartoituksen. Tämä on aina laadun tae hyvistä tuloksista sekä turvallisista työtavoista. Mutta pelkästään teknisen suorituksen hyvin tekeminen ei kerro koko kuvaa yrityksestä, sillä rakennusalalla toimiminen on paljon muutakin kuin konkreettisen työsuorituksen tekemistä. Tässäpä siis kolme tärkeintä syytä, miksi tekijä kannattaa valita huolella:Inhimilliset syyt – Tuleeko valitsemasi yritys varmasti toimeen muiden työmaalla toimivien henkilöiden kanssa? Varsinkin asbestitöitä tehdessä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki pystyvät toimivaan mahdollisimman hyvin yhteen, eikä kukaan lähde sooloilemaan. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä ja erilaisia, ja on täysin ymmärrettävää, ettei kaikkien kemiat yksinkertaisesti kohtaa. Niimpä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tähän. Ja tärkeintä on totta kai, että toimiva yritys tulee mahdollisimman hyvin toimeen asiakkaan kanssa.Luotettavuus – Vaikka kaikilla asbestikartoitusta tekevillä yrityksillä on lupa tehdä kartoitus, ja heidän toimintatapansa on tämän takia aina turvallisia, ei se välttämättä kerro koko totuutta. Kun yritys on mahdollisimman luotettava, toimittaa se tulokset sovittuna ajankohtana, usein jopa aiemmin, suorittaa se kaikki työvaiheet ajallaan sovitussa järjestyksessä ja laskuissa ei ole varmasti yllättäviä ylimääräisiä kuluja.Verkostot – Hyvä tekijä tuntee muita rakennusalan huippuja, ja hän osaa varmasti suositella parhaan yrityksen tekemään loput asbestiin liittyvät toimenpiteet sekä yleisesti muutkin rakennustyöt. Hyvät kontaktit ovat aina kultaakin arvokkaampia, ja erityisesti tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota, luonnollisesti muita unohtamatta. Nykyään painotetaan verkostoitumista kaikessa, eikä missään nimessä turhaan!

Mitä asbestikartoitus sisältää?

Yleensä asbestikartoituksen tekee koulutettu alan asiantuntija (AHA-asiantuntija), jolla on riittävä ammattipätevyys. Koska asbestipöly on haitallista terveydelle jäädessään sisäilmaan, niin tämän takia kartoituksessa otettavat näytteet otetaan aina ammattilaisen toimesta mahdollisimman pölyämättömästi. Usein asbestinäytteiden tulokset ja raportti pystytään toimittamaan jo saman päivän aikana. Jos olet suunnittelemassa remonttia, niin muista lähettää tarjouspyyntö kuitenkin hyvissä ajoin, että saat parhaan mahdollisen hinnan kartoitukselle.

Näin kartoittaja toimii:

  1. Otetaan asbestinäytteitä purettaviksi suunnitelluista rakenteesta
  2. Kartoittaja lähettää asbestinäytteet laboratorioon tutkittavaksi
  3. Kartoittaja toimittaa laboratoriosta saamansa vastaukset asbestikartoituksen tilaajalle sekä raportin asbestikartoituksesta.

Asbestikartoituksen hinta

Haitta-ainetutkimusten ja asbestikartoituksen hinnat voivat vaihdella aina noin 200 – 500 euron välillä. Kartoitettavan alueen pinta-ala sekä myös kartoituksessa otettavien näytteiden määrä vaikuttavat kartoituksen hintaan. Parhaan hinnan saat tietää jättämällä tarjouspyynnön alapuolella olevalla tarjouspyyntölomakkeella ja muut yksityiskohdat kannattaa sopia ja selvittää valitsemasi yrityksen kanssa tarkemmin.

Pyydä tarjous asbestikartoituksesta

Jyväskylän postinumeroalueet

40100 – Keskusta 40200 – Puistola 40250 – Lohikoski 40270 – Palokka 40320 – Seppälä 40340 – Huhtasuo
40400 – Halssila 40420 – Jyskä 40500 – Keljo 40520 – Kuokkala 40530 – Keljonkangas
40600 – Mattilanpelto 40620 – Kyllö 40630 – Kypärämäki 40640 – Keltinmäki 40660 – Ruoke
40700 – Mäki-Matti 40720 – Nisula 40740 – Kortepohja, Laajavuori, Haukkala